Despre alegeFacultatea.ro

alegeFacultatea.ro este un proiect online creat pentru a reuni impresii si pareri despre facultati. Scopul principal este de a fi un ghid online pentru oricine doreste sa faca o facultate, dar inca nu s-a decis ce sa aleaga. De aici si motto-ul nostru: “Toti facem o facultate, dar nu toti o alegem pe cea care trebuie.”.

Vor scrie studenti din toata tara, iar parerile vor fi dintre cele mai diverse. In nici un caz nu se vor spune doar lucruri pozitive, ci se va incerca sa se arate adevarata fata a unei facultati, de la modul de predare al cursurilor, importanta materiilor, gradul de complexitate al examenelor, inclinatii si abilitati, modul de examinare, oportunitati la terminarea facultatii, burse si pana la viata din camin, fiindca multi vor sa cunoasca si aceste dedesubturi.

Vom aduna feedback cat mai precis si care va fi intarit de articole semnate de profesori universitari, voci importante care vor povesti de ce este util sa mergem la acea facultate, ce abilitati si inclinatii trebuie sa avem si, de ce nu, detalii din viata lor de studenti/studente.

Ce ne diferentiaza?

Discutii despre facultati sunt pe la “toate colturile” dar majoritatea sunt anonime si fara a oferi prea multe informatii concrete. Noi vom cumula continut de calitate si in plus fata de altii vom avea articole scrise exclusiv de oameni cu experienta. Oricand, veti putea citi doar ceea ce va intereseaza si veti putea lua decizii in cunostinta de cauza.

24 Responses to Despre alegeFacultatea.ro

 1. teo says:

  uhm….despre facultatile din galati nu aveti nimik?

 2. Dragos says:

  Teo, in scurt timp.

 3. costyna says:

  dar despre facultatile din craiova ?

 4. stefana says:

  dar despre facultatile din cluj?

 5. despre fac din sv nu zice nime nimik?k m-ar cam interesa

 6. teodora says:

  Despre Facultatea de Farmacie din cadrul U.M.F Iasi nu se gaseste nimic?

 7. adelina says:

  as dori si eu opiniile celor care sunt studenti la MATEMATICA,bineinteles daca exista cineva.Imi place matematica,nu ma imaginez sa merg pe altceva decat pe matematica,insa toata lumea ma sfatuieste sa nu devin profesor.Intr-unfel stiu ca e adevarat.as dori niste opinii daca se poate.

 8. dragos says:

  as dori si io sa stiu ce functie poti ocupa dupa terminarea facultatii administrarea afacerilor , va rog mult pentru k sunt in ultimul an al liceului , si nu stiu ce facultate sa urmez …..si aceasta ar suna bine , aaa ….si cateva detalii , gen : ce materii se preda ? etc

 9. Popa Simona says:

  As dori si eu un id de mess a unei persoane care deja studiaza dreptul:Dse poate??

 10. dizzyy says:

  eu am terminat relatii internationale si studii europene la spiru haret in bucurestii.nu vorbeste nimeni de faculatatea asta.oare am ales bine sau a fost doar o alegere de moment

 11. andreea says:

  acuma am terminat si eu liceul si nu stiula ce facultate sa merg .ma puteti ajuta:-*

 12. denisa says:

  care sunt materiile care se fac la facultatea finainte-banci? ca abia am fost admisa si eram cusrioasa! va multumesc si astept raspuns

 13. adriana says:

  vreau si eu id celor care au terminat relatii internationale si drept..va rog….

 14. oana says:

  despre agro turism……as dori sa stiu mai multe deoarece snt la liceu tehnicean in turism si as dori sa continui tot in turism……dati_mi niste rasp VAROG!!!!

 15. arnis says:

  As dori sa merg la Cluj sa invat la UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI. Are rost sa merg la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor,nu sunt increzut in alegeria care o fac.Voi gasi job dupa specialitate? Vreti sa-mi dati mai multe detalii despre aceasta facultate unde voi putea lucra in continuare va rog ?

 16. alexa says:

  Nu o sa te ajute nimeni … gandeste tu pentru ca tu te cunosti cel mai bine …

 17. mami2 says:

  as dori sa urmez facultatea de relatii internationale si studii europene din cadrul universitatii bucuresti.as dori mai multe info despre aceasta facultate si ce job as putea avea dupa terminare??

 18. Theodora says:

  Hello, la o facultate de arhitectura(de preferat bucuresti) cam ce medie mi-ar trebui pentru a intra la buget? dar pentru o bursa? in principiu pana acum am media intre 9.50-9.60 ..am shanse?

 19. Sebicu says:

  Salutare! M-am gandit la Facultatea “Ion Ionescu de la Brad”, sectiunea horticultura/peisagistica. Stie cineva cu ce se mananca acest termen de peisagistica? Este de viitor? Ce abilitati sune necesare? Va multumesc

 20. anuta says:

  Buna as dori si eu un id a unei persoane care studiaza medicina!

 21. anuta says:

  Sau uite id`ul meu( imsuperbgril) sau daca aveti alte opinii si sa-mi dati alte sfaturi despre alte facultati!

 22. adrian b says:

  Buna tuturor, am nevoie de un sfat! Doresc sa urmez cursurile unei facultati ID in Timisoara, sau in apropiere, dar nu stiu prea multe despre aceasta alegere, de aceea apelez la voi cei cu experienta! Vreau sa urmez cea mai usoara facultate cu putine batai de cap si fara matematica si fizica daca se poate in programa! Va multumesc anticipat pentru indrumare. Ciao

 23. Madalina says:

  Pareri facultati Brasov?Multumesc anticipat.

 24. gabriela says:

  buna !despre ase marcketing ce credeti se merita sau mai bine ma reorintez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>